25 augustus 2018

Roermond CitySwim

Ieder jaar krijgen honderden mensen in Nederland de verschrikkelijke diagnose van een kwaadaardige hersentumor. Deze tumoren kunnen op iedere leeftijd voorkomen, van kinderen tot volwassenen, en zijn meestal niet te genezen. De diagnose van een hersentumor heeft een enorme impact op het leven van zowel de patiënt als familieleden.


Afgelopen jaren heeft de Stichting Stop hersentumoren.nl zich sterk gemaakt voor onderzoek naar hersentumoren en hebben zij belangrijke stappen in het onderzoek naar hersentumoren helpen zetten door het ondersteunen van Nederlandse onderzoeksgroepen waaronder ook Maastricht. Maar er is veel meer onderzoek nodig om nieuwe veel belovende behandelingen in te kunnen zetten en zo levensverwachting en de kwaliteit van het leven te verbeteren.


De Roermond City Swim zoekt op dit moment een tweede goede doel om een donatie aan te doen en Stichting Stop Hersentumoren is geselecteerd als kandidaat! Mocht de stichting het tweede goede doel worden dan gaat de donatie naar het hersentumorenonderzoeksteam van Maastricht UMC+ / MAASTRO clinic, waar onderzoek wordt gedaan naar nieuwe behandelingen voor patiënten met een hersentumor!


Stem nu via onderstaande link op de StichtingStophersentumoren.nl en help zo het onderzoek van het neuro-oncologieteam van Maastricht vooruit!
https://www.roermondcityswim.nl/rcs/Stem nu op jouw favoriete goede doel