Thiemo van Nijnatten wint de BOOG Young Investigator Award

Op het jaarlijkse NABON-BOOG symposium over borstkankerbehandelingen heeft Thiemo van Nijnatten op 18 april een presentatie gegeven over nieuwe ontwikkelingen binnen de beeldvorming en diagnostiek van borstkanker. Thiemo, nucleair radioloog in opleiding, voldeed aan de criteria voor de BOOG Young Investigator Award, waaronder wetenschappelijk onderzoek op het gebied van borstkanker als (pre)clinicus of epidemioloog.

Thiemo heeft de jury onder leiding van prof. dr. E. van der Wall weten te overtuigen van zijn brede wetenschappelijke status en onderzoeksmethoden. Hij heeft zich bewezen met uitstekende publicaties en presentaties op het nationale en internationale podium. Zijn onderzoek is relevant en kan het klinisch beleid veranderen.

Het NABON-BOOG symposium draagt bij aan de voortgang van wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker en de behandeling daarvan. De BOOG Young Investigator Award die tijdens dit symposium wordt uitgereikt is een erkenning voor jonge talenten. Door jonge onderzoekers zoals Thiemo van Nijnatten de kans te geven om te spreken, moedigt het symposium de ontwikkeling van nieuw talent binnen het vakgebied aan.

Sluit de enquête