Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Polikliniek

Contact en route

Contact

De polikliniek Oncologie is op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar: 043-3876400Tussen 12.00 en 13.00 zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Niet dringende vragen kunt u ook mailen: poli.oncologie@mumc.nl
Wilt u een afspraak verzetten, afzeggen of een nieuwe controle afspraak maken dan kan dit heel gemakkelijk digitaal.

Heeft u algemene vragen dan kunt u contact opnemen met de patiëntenvoorlichter in het Ontmoetingscentrum. Zij is telefonisch bereikbaar tussen 8.00 uur en 16.30 uur op 043-3872600.

Route en parkeren

De polikliniek van het Maastricht UMC+ Comperhensive Cancer Center bevindt zich niet in het hoofdgebouw van het Maastricht UMC+, maar in een van de aangrenzende gebouwen. De routeplanner wijst u de weg in het ziekenhuis.
U kunt uw auto parkeren op het parkeerdek van het Maastricht UMC+ of u kunt uw navigatiesysteem instellen op dr. Tanslaan 10, 6229 ET Maastricht, en parkeren op P7.

  • Parkeert u op het parkeerdek van het hoofdgebouw (MUMC+): Volg route 10-5
  • Parkeert u op P7 dr. Tanslaan 10: neem de hoofdingang van de Maastro clinic. Links en rechts in de hal bevinden zich de liften naar niveau 5: poli Oncologie.

De betaalautomaat voor parkeerplaats P7 bevindt zich op de parkeerplaats tegen de fietsenstalling aan.

Betaalautomaat P7
  • Verlaat u het gebouw via de ingang van Maastro op niveau 0: steek dan over naar parkeerplaats P7. Hier loopt u rechtdoor naar de betaalautomaat bij de fietsenstalling.
  • Vanuit de polikliniek Oncologie gaat u naar niveau 1. Volg de bordjes “loopbrug naar AZM”. Op de loopbrug aangekomen gaat u rechtsaf. U komt uit bij de trap/lift. Op niveau 0 loopt u naar buiten. Aan de linkerzijde bevindt zich de fietsenstalling en de betaalautomaat.
Betaalautomaat P7_inham

Openbaar vervoer
Komt u met de bus, dan stapt u uit bij halte Forum/MECC. U loopt naar MUMC+ ingang Noord. Deze ingang neemt u ook als u vanaf station Maastricht Randwijck komt. Vanaf deze ingang volgt u Route 10. Halverwege de loopbrug gaat u links door de klapdeuren; u bevindt zich nu in de Maastro clinic. Via de polikliniek van de Maastro clinic loopt u tot aan de glazen schuifdeur. Hier gaat u naar links, in deze gang vindt u de liften naar niveau 5: poli Oncologie.

Sluit de enquête