Het Oncologie Centrum

Welkom bij het Maastricht UMC+ Oncologie Centrum.

Waarmee kunnen wij u helpen?

In het MUMC+ Oncologie Centrum bieden wij de best mogelijke zorg voor mensen met (een vermoeden van) kanker en goedaardige bloedziekten. Voor uw gezondheid werken wij samen. Met behandelaars en onderzoekers binnen, maar ook buiten onze organisatie.Algemene informatie poli Oncologie Algemene informatie poli Oncologie Op deze website kunt u lezen wat wij voor u kunnen betekenen. Algemene informatie poli Oncologie.  

Is er bij u een vermoeden van kanker? Dan wilt u zo snel mogelijk zekerheid. Bij het stellen van een diagnose of bij het krijgen van een second opinion. Als de diagnose kanker is gesteld, heeft u recht op de allerbeste zorg, de hoogste kans op overleven en de beste kwaliteit van leven. Daarvoor zetten wij ons in.

OncoZON

Maastricht UMC+ is onderdeel van het Oncologisch Netwerk Zuidoost-Nederland (OncoZON). OncoZON is een samenwerkingsverband van negen ziekenhuizen en één radiotherapeutisch instituut in de regio Zuidoost-Nederland. Logo Oncozon Een professioneel netwerk van instellingen die de handen ineen hebben geslagen om in deze regio de best mogelijke zorg op het gebied van kanker te bieden. Uniek is dat alle instellingen hebben vastgelegd dezelfde procedures en werkwijzen te volgen. Zo weet de patiënt dat hij exact dezelfde topzorg krijgt in iedere instelling van het netwerk, dus dat hij bij OncoZON overal in goede handen is.

OECI

Om onze krachten internationaal te bundelen werken wij samen met de Organisation of the European Cancer Institutes.
Logo OECI