Gerelateerde websites - huidkanker

Op onderstaande websites vindt u meer informatie over huidkanker.

Kanker.nl

Kanker.nl is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, patiëntenbeweging Levenmetkanker en IKNL (kenniscentrum voor zorgverleners in de oncologie). Op deze website vindt u onder andere informatie over kankersoorten, diagnostiek en gevolgen van kanker.

Stichting Patientenplatform Sarcomen

De Stichting Patiëntenplatform Sarcomen is een patiëntenorganisatie voor Nederlandstalige (ex-) patiënten met een sarcoom, gastro-intestinale stromale tumor (GIST) of een borderlinetumor en hun naasten (uit Nederland en België). Het Patiëntenplatform Sarcomen is een lid organisatie van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) en wordt gesubsidieerd door KWF Kankerbestrijding.

KWF kankerbestrijding

Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Stichting Melanoom

Patiëntenvereniging

Brochure melanoom KWF

Informatie over het melanoom

Zelfonderzoek na melanoom

Hoe gaat zelfonderzoek in zijn werk na een melanoom?

Folder haai versus dolfijn

Net als haaien en dolfijnen lijken moedervlekken op elkaar. Toch is er een wezenlijk verschil: de haai is gevaarlijk en de dolfijn niet. Als je een haai tegenkomt, dan kun je maar beter zo snel mogelijk het water uit gaan.

Sluit de enquête