Drs. Daniëlle de Haas - Kock

Radiotherapeut-oncoloog

Aandachtsgebieden

Radiotherapeutische behandeling van urologische tumoren, met name het prostaat carcinoom, en de gynaecologische tumoren.

BIG-register

19022105001

Contact

088-4455666
info@maastro.nl

Over

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. De eerste kennismaking met radiotherapie (bestraling) was in het UMC Groningen. Daarna ben ik begonnen aan de opleiding tot radiotherapeut aan UMC Utrecht, die ik heb afgerond in het radiotherapeutisch instituut Limburg (later Maastro Clinic). Sinds 1995 sta ik geregistreerd als radiotherapeut-oncoloog.

Ik heb me gespecialiseerd in de radiotherapeutische behandeling van urologische tumoren, met name het prostaat en blaascarcinoom, en de gynaecologische tumoren.. Hierbij houd ik me vooral bezig met de orgaansparende mogelijkheden van brachytherapie, zowel bij de behandeling van baarmoederhalskanker als prostaatkanker. Zowel in primaire setting als in geval van een recidief.  In Maastro Clinic werken we met een goed team van betrokken collega’s dat garant staan voor de best mogelijke zorg voor de individuele patiënt. In Maaastro Clinic staan we open voor de toepassing van innovatieve technieken en voor het doen van wetenschappelijk onderzoek. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan een tevreden patiënt en familie en aan het bieden van zorg voor lichaam en geest.

Sluit de enquête