Mevr. M. Geurts

Verpleegkundig Specialist Neuro-Oncologie

Aandachtsgebieden

Neuro-Oncologie

Contact

Telefoonnummer Polikliniek Oncologie Centrum: 043-3876400

E-mail: poli.oncologiecentrum@mumc.nl

Over

In 2002 studeerde ik af als verpleegkundige aan het Salvator ziekenhuis te Hasselt. Sindsdien heb ik in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Sinds 2008 werk ik in het Maastricht UMC+. Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij de neuro-oncologie zorglijn. Ik werk met veel plezier als verpleegkundige en vind het belangrijk om me voortdurend verder in mijn vakgebied te ontwikkelen. Zo heb ik in 2010 de “aoa”-opleiding  afgerond, in 2014 de oncologieopleiding en in 2017 de opleiding master Advanced Nursing Practice (ANP). Als verpleegkundig specialist combineer ik verpleegkundige zorg met medische zorg. Ik neem een aantal taken over van de arts, maar doe dit altijd onder toeziend oog van de behandelend medisch specialist.

Ik ben een steeds grotere interesse gaan krijgen voor de oncologische patiëntengroep en heb mij in dit vakgebied verder ontwikkeld. In mijn dagelijks werk staat de begeleiding en de coördinatie van de patiëntenzorg centraal en draag ik zorg voor de begeleiding van vrouwen en mannen tijdens de diagnostische fase, de behandelfase en de follow-up bij hersentumoren. Ik zie mezelf als de spil binnen het neuro-oncologie team, die op een laagdrempelige manier zo efficiënt mogelijk de zorg voor iedere patiënt regelt. Daarnaast hecht ik veel waarde aan zorg op maat. Ik vind het een uitdaging om maximaal rekening te houden met de individuele wensen en behoeften van de patiënt en zijn/haar familie, zonder dat hierbij de kwaliteit van de behandeling en zorg in het gedrang komen.

Via het lidmaatschap van beroepsvereniging van zorgprofessionals Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) zorg ik ervoor dat mijn vakkennis op peil blijft. Ik ben lid van de Landelijke Werkgroep neuro-oncologie verpleegkundigen (LWNO-V) en van de neuro-oncologie groep van OncoZON.

 


 

 

Sluit de enquête