Dr. Ulrich Lalji

Radioloog

Aandachtsgebieden

Thorax-, abdominale en mammadiagnostiek en dan met name de oncologie

Contact

Over

Ik ben begonnen aan mijn opleiding tot radioloog in het Maastricht UMC+ in 2004. Sinds 2009 werk ik als radioloog in het Maastricht UMC+. Mijn aandachtsgebieden zijn thorax-, abdominale en mammadiagnostiek en dan met name de oncologie. Daarnaast houd ik me bezig met de niet-vasculaire oncologische interventies, zoals Radio-Frequente Ablaties (RFA) en Microgolf Ablaties (MW). Dit zijn manieren om bij bepaalde tumoren zonder operatie de afwijking te behandelen door de tumor te verwarmen. Ook behoort het beeld gestuurd afnemen van biopten tot mijn expertiseveld.

Ik vind het belangrijk om samen met andere specialisten de beste zorg en behandeling voor een patiënt te vinden. Hiervoor is het van belang om de juiste beeldvorming te hebben die voor de behandeling of opvolging van een ziekte nodig zijn. Als radioloog zie ik het als mijn taak om dit te waarborgen.
Naast lid van de Nederlandse vereniging voor Radiologie (NVvR) ben ik lid van de European Society of Thoracic imaging, (ESTI), de European Society of Breast Imaging (EUSOBI), de European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology (ESGAR) en de Radiological Society of North America (RSNA).

Sluit de enquête