Mevr. N. Pepels-Aarts

Vepleegkundig specialist i.o. Medische Oncologie

Aandachtsgebieden

Gastro-intestinale Oncologie & Neuro-endocriene tumoren

BIG-register

09065706830

Contact

Polikliniek Oncologie: 043-3876400
Email: poli.oncologie@mumc.nl

Over

Sinds 2006 werk ik met veel trots, liefde en plezier in het MUMC+.                                                

In 2006 ben ik als pas afgestudeerde verpleegkundige op de verpleegafdeling A5 in het ziekenhuis in Maastricht aangenomen. Ik heb daar zowel de oncologieopleiding mogen volgen als ook de palliatieve opleiding, beide aan de Hoge school Zuyd in Heerlen. In 2014 maakte ik de overstap naar het intern dagcentrum. Sinds 2017 werk ik op de poli Oncologie. Gastro-intestinale oncologie & neuro-endocriene tumoren zijn mijn specialisatie en daarmee ben ik graag laagdrempelig aanspreekpunt voor alle patiënten met een maligne aandoening van slokdarm, maag, darm, lever, galwegen, alvleesklier en neuro-endocriene tumoren.

Ik ben er trots op dat ik deel uit maak van zo'n gedreven multidisciplinair team dat samen hard werkt om kwaliteit van zorg continu te verbeteren. Het leveren van hooggekwalificeerde patiëntenzorg en het waarborgen hiervan vind ik heel belangrijk.

Ik vind het belangrijk dat de patiënten en hun naasten het vertrouwen hebben dat ze gehoord en gezien worden en dat ze met al hun vragen en klachten laagdrempelig bij mij terecht kunnen. Ik hecht veel waarde aan goede voorlichting over het behandeltraject, ik vind het belangrijk dat patiënten en hun naasten weten waar ze aan toe zijn. Vooral in zo'n moeilijke periode van hun leven, waarin hoop en vrees zo dicht bij elkaar liggen. Het geeft mij veel voldoening als ik iets voor de patiënten kan betekenen.

Sluit de enquête