Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Ga terug

Mevr. K. Puts - van der Burgt

Oncologieverpleegkundige

Aandachtsgebieden

Begeleiding van mensen met neuro endocriene tumoren

Contact

Telefoonnummer Polikliniek Oncologie Centrum: 043-3876400

Email: poli.oncologiecentrum@mumc.nl

Curriculum vitae

Sinds 2008 ben ik werkzaam als verpleegkundige in het aandachtsgebied oncologie. In het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond heb ik gedurende 3 jaar gewerkt als HBO-verpleegkundige op de verpleegafdeling Oncologie. Vanaf 2011 werk ik in het MUMC+ op de verpleegafdeling oncologie/hematologie en sinds april 2017 op het Oncologiecentrum als gespecialiseerd oncologieverpleegkundige met aandachtsgebied neuro-endocriene tumoren.

Mijn streven als oncologieverpleegkundige is optimale zorg bieden aan de oncologische patiënt waarbij de patiënt centraal staat. Om deze kwaliteit van zorg te garanderen, hecht ik veel waarde aan goede communicatie, coördinatie en continuïteit van zorg.
Het spreekt me aan dat binnen het Oncologiecentrum Maastricht continue gewerkt wordt aan de communicatie tussen patiënt en behandelaar, waarbij de patiënt betrokken wordt bij de keuze van het eigen behandelplan. Ik wil dan ook graag een aanspreekpunt zijn voor de patiënt, waarbij de patiënt mij laagdrempelig kan bereiken en kan rekenen op een persoonlijke begeleiding.

 

Sluit de enquête