Mevr. K. Puts - van der Burgt

Oncologieverpleegkundige Medische Oncologie

Aandachtsgebieden

Borstkanker

Contact

Polikliniek Oncologie: 043-3876400
Email: poli.oncologie@mumc.nl

Over

Na het afronden van de opleiding tot HBO-verpleegkundige in 2008 ben ik aan de slag gegaan als verpleegkundige. In het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond heb ik gedurende 3 jaar gewerkt op de verpleegafdeling Oncologie.

Vanaf 2011 werk ik in het Maastricht UMC+. Hier ben ik begonnen op verpleegafdeling A5 waar ik de vervolgopleiding tot oncologieverpleegkundige heb mogen volgen aan de  Hogeschool Zuyd in Heerlen.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij de Medische Oncologie binnen het Oncologie Centrum van het Maastricht UMC+. Allereerst in de functie van oncologieverpleegkundige binnen de zorglijn neuro-endocriene tumoren. In 2019 heb ik de overstap gemaakt naar de zorglijn borstkanker.

Ik streef er als oncologieverpleegkundige naar om optimale patiëntgerichte oncologische zorg te bieden . Om deze kwaliteit van zorg te garanderen, hecht ik veel waarde aan goede communicatie, coördinatie en continuïteit van zorg. Ik zorg voor ondersteuning en begeleiding bij het behandeltraject van o.a. systemische therapie en tijdens de periode van follow-up. Ik ben het aanspreekpunt voor de patiënt waarbij ik laagdrempelig bereikbaar ben en de patiënt kan rekenen op persoonlijke begeleiding.

Binnen de zorglijn borstkanker werk ik samen met medisch specialisten, arts-assistenten, collega-verpleegkundigen en paramedici in een multidisciplinair team, waarbij de patiënt centraal staat.

 

Sluit de enquête