Dr. M. Reinders

Dermatoloog

Aandachtsgebieden

Huidkanker

Contact

Over

Ik heb van 2000 tot 2006 in Maastricht de geneeskundeopleiding gevolgd. Mijn opleiding tot dermatoloog vond plaats in het Leids Universitair Medisch Centrum. Tijdens deze opleiding heb ik mij in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven gespecialiseerd in Mohs micrografische chirurgie, een techniek om huidkanker chirurgisch te verwijderen. Sinds 2012 werk ik als dermatoloog in het Maastricht UMC+. Daar voer ik alle aspecten uit van het vak van de dermatologie. Mijn speciale interesse gaat uit naar de dermato-oncologie, dermatochirurgie, dermatopathologie en allergologie.

Ik vind het belangrijk dat patiënten met huidkanker optimale dermatologische zorg krijgen. Kwaliteit en patiëntvriendelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Bij complexe problematiek heeft het werken in een multidisciplinair team, zoals de hoofd-hals oncologie werkgroep in ons ziekenhuis, een duidelijke meerwaarde. Het alsmaar toenemende aantal mensen met huidkanker in Nederland maakt het bovendien erg belangrijk dat dit onderwerp in de opleiding tot dermatoloog voldoende aandacht krijgt.

In 2019 ben ik gepromoveerd op het onderwerp: ‘The hedgehog pathway in basal cell carcinoma. Target for diagnostics and therapy.’

Sluit de enquête