Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Ga terug

Dr. I. Vriens

Medisch oncoloog

Aandachtsgebieden

De behandeling van patiënten met borstkanker en in het bijzonder de gevolgen van de systemische behandeling op de vruchtbaarheid. De zorg voor de patiënten die zijn opgenomen op de verpleegafdeling Medische Oncologie.

Contact

Polikliniek Oncologie Centrum: 043-3876400

Email: poli.oncologiecentrum@mumc.nl

Curriculum vitae

Ik werk sinds 2013 als medisch oncoloog in het Maastricht UMC+. Ik heb met veel plezier mijn opleiding tot medisch oncoloog in Maastricht gedaan en ben nadien hier blijven werken. Ik houd mij bezig met de behandeling van patiënten met borstkanker en de zorg voor de patiënten die zijn opgenomen op de verpleegafdeling Medische Oncologie.

In de zorg voor patiënten hecht ik veel waarde aan een behandelplan op maat, waarin iedere patiënt ook voldoende inspraak heeft. Door goede communicatie met en voorlichting aan de patiënt en zijn familie kan de patiënt een weloverwogen besluit nemen ten aanzien van de behandeling.

Ik combineer de directe zorg voor patiënten met kanker met het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dat betreft vooral onderzoek naar borstkanker, in het bijzonder borstkanker bij jonge vrouwen. Ik maak deel uit van het International Network on Cancer, Infertility and Pregnancy (INCIP).

 

Sluit de enquête