Gerelateerde websites

 
Kanker.nl

Kanker.nl is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, patiëntenbeweging Levenmetkanker en IKNL (kenniscentrum voor zorgverleners in de oncologie). Op deze website vindt u onder andere informatie over kankersoorten, diagnostiek en gevolgen van kanker.

Nederlandse vereniging voor Hematologie

De Nederlandse Vereniging voor Hematologie (NVvH) is de nationale organisatie van bloeddeskundigen, ruim 500 artsen en wetenschappers die werkzaam zijn op het gebied van patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs betreffende ziekten van het bloed en de bloedvormende weefsels

De website bestaat uit twee delen. Een deel voor PATIËNTEN en een deel voor PROFESSIONALS.

Hematon

Hematon is de patiëntenorganisatie voor patiënten met een hemato-oncologische aandoening.

www.cmylife.nl

CMyLife is een platform voor patiënten met chronische hematologische ziekten, betrokkenen en zorgverleners.

Toon Hermans Huis Maastricht

Onze deur staat open voor iedereen die met kanker te maken heeft: patiënten, ex-patiënten, naasten en nabestaanden. De mens staat centraal, niet de ziekte. Jong en oud vindt er gezelschap, activiteiten, informatie & voorlichting en veel meer. Iedereen is welkom!

Jongeren en jongvolwassenen met kanker (AYA-zorg)

AYA’s (Adolescents & Young Adults) zijn jonge mensen die tussen 18 en 39 jaar voor het eerst te horen krijgen dat ze kanker hebben. Op deze pagina lees je meer over AYA zorg en vind je een lijst met onderwerpen die wellicht houvast kunnen bieden. Maak je je zorgen of heb je vragen? Praat dan altijd eerst met je zorgteam.

Sluit de enquête