Contact

De polikliniek Oncologie is op dit moment bereikbaar van 8.30 tot 13.00.  Lees verder voor meer informatie.

De polikliniek Oncologie is op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar: 043-3876400

Niet dringende vragen kunt u ook mailen: poli.oncologie@mumc.nl
Wilt u een afspraak verzetten, afzeggen of een nieuwe controle afspraak maken dan kan dit heel gemakkelijk digitaal.

Heeft u algemene vragen dan kunt u contact opnemen met de patiëntenvoorlichter in het Ontmoetingscentrum. Zij is telefonisch bereikbaar tussen 8.00 uur en 16.30 uur op 043-3872600.

Route en parkeren

De polikliniek van het Maastricht UMC+ Comprehensive Cancer Center bevindt zich niet in het hoofdgebouw van het Maastricht UMC+, maar in een van de aangrenzende gebouwen. De routeplanner wijst u de weg in het ziekenhuis.
U kunt uw auto parkeren op het parkeerdek van het Maastricht UMC+ of u kunt uw navigatiesysteem instellen op dr. Tanslaan 10, 6229 ET Maastricht, en parkeren op P7.

  • Parkeert u op het parkeerdek van het hoofdgebouw (MUMC+): Volg route 10-5
  • Parkeert u op P7 dr. Tanslaan 10: neem de hoofdingang van de Maastro clinic. Links en rechts in de hal bevinden zich de liften naar niveau 5: poli Oncologie.

De betaalautomaat voor parkeerplaats P7 bevindt zich op de parkeerplaats tegen de fietsenstalling aan.

Betaalautomaat P7
  • Verlaat u het gebouw via de ingang van Maastro op niveau 0: steek dan over naar parkeerplaats P7. Hier loopt u rechtdoor naar de betaalautomaat bij de fietsenstalling.
  • Vanuit de polikliniek Oncologie gaat u naar niveau 1. Volg de bordjes “loopbrug naar AZM”. Op de loopbrug aangekomen gaat u rechtsaf. U komt uit bij de trap/lift. Op niveau 0 loopt u naar buiten. Aan de linkerzijde bevindt zich de fietsenstalling en de betaalautomaat.
Betaalautomaat P7_inham

Openbaar vervoer
Komt u met de bus, dan stapt u uit bij halte Forum/MECC. U loopt naar MUMC+ ingang Noord. Deze ingang neemt u ook als u vanaf station Maastricht Randwijck komt. Vanaf deze ingang volgt u Route 10. Halverwege de loopbrug gaat u links door de klapdeuren; u bevindt zich nu in de Maastro clinic. Via de polikliniek van de Maastro clinic loopt u tot aan de glazen schuifdeur. Hier gaat u naar links, in deze gang vindt u de liften naar niveau 5: poli Oncologie.

Sluit de enquête