Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Wetenschappelijk onderzoek

Naast het bieden van de beste zorg, wordt binnen het Oncologie Centrum telkens gezocht naar nieuwe methoden en technieken voor diagnostiek en behandeling. Het Oncologie Centrum werkt nauw samen met het onderzoeksinstituut GROW (School for Oncology and Developmental Biology). Samen doen zij wetenschappelijk onderzoek dat leidt tot nieuwe inzichten, behandelingen en medicijnen.

GROW: School voor Oncologie en Ontwikkelingsbiologie verricht research met een sterke connectie tussen fundamenteel, translationeel en klinisch wetenschappelijk onderzoek. Hierbij zijn vragen uit de kliniek leidend.

GROW

We verbinden wetenschappelijk onderzoek en onderwijs met zorg, zodat nieuwe behandelingen kunnen worden ontwikkeld. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel en we proberen het ontstaan van kanker tot in detail te begrijpen om zo de ziekte zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen en de kwaliteit van leven te vergroten. Mét functiebehoud. De innovatiecirkels op deze pagina laten zien hoe onze wetenschappers en specialisten nieuwe kennis opdoen en in de praktijk brengen.  Lees ook het E-boek "MCCC Circles of Innovation" op deze pagina. In dit boekwerk staan alle innovatiecirkels en laten we zien hoe onze wetenschappers en zorgprofessionals samenwerken. 

Sluit de enquête