U bent door uw huisarts of specialist verwezen naar de polikliniek Oncologie van het Maastricht UMC+ Comprehensive Cancer Center. Dit hoeft echter niet altijd te betekenen dat er bij u al sprake is van een kwaadaardige afwijking. Uw klachten worden onderzocht door experts die kundig zijn op het gebied van zowel goedaardige als kwaadaardige aandoeningen. 

Voorbereiding
We vragen u vriendelijk om het volgende mee te nemen:

  • eventueel een verwijsbrief van uw huisarts of behandelend specialist;
  • een recent overzicht van de medicijnen (niet ouder dan 7 dagen) die u gebruikt of medicijnpaspoort;
  • patiëntenpasje (in verband met uw veiligheid zijn wij verplicht dit pasje als identificatie te vragen).

Het is bovendien belangrijk dat u goed voorbereid bent. Denk daarom goed na over wat u graag wilt weten van uw arts. Schrijf desnoods een aantal vragen op. Omdat we uit ervaring weten dat tijdens gesprekken informatie verloren gaat, adviseren wij u om iemand mee te nemen, zodat u later nog eens rustig alles op een rij kunt zetten.

Op de polikliniek Oncologie kunt u zich digitaal aanmelden. U hoeft zich niet bij de baliemedewerkers te melden. Dit doen we om wachtrijen te voorkomen, u sneller van dienst te kunnen zijn en meer tijd te hebben voor het maken van vervolgafspraken. Heeft u meerdere afspraken op de poli of bij het Dagcentrum Interne Ziekten, dan hoeft u zich maar eenmaal aan te melden. De rest volgt vanzelf.  

Lees meer over de voorbereiding op uw eerste afspraak in onze folder Poli Oncologie - algemene informatie. Onder contact en route leest u hoe u ons kunt bereiken.

Wat kunnen wij voor u betekenen en wat kunt u van ons verwachten?
Folder
Balie poli Oncologie
Ziekenhuis
Contact en route
Lees verder
Sluit de enquête